Barion Pixel

E-könyv tájékoztató

Az e-könyv elektronikus formában létrehozott és terjesztett szöveget tartalmazó fájl, amely digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek. Bár azonos a cél, a hagyományos könyvekhez képest egészen másfajta olvasmányélményt nyújt. Rugalmas, könnyed és jól illik a digitális szövegekhez szokott gondolkodásunkhoz.

Tördelése igazodik az olvasáshoz használt eszköz méreteihez. Megtarthatod a szöveg eredeti formázását, de bizonyos határokon belül át is alakíthatod ( betűtípus, betűméret, margók), hogy kényelmesebb legyen számodra az olvasás.

Szabadon és gyorsan lehet a szövegben keresni, egyes szövegrészeket megjelölni, és jegyzeteket vagy kiegészítéseket írni a megjelölt részekhez.

Csak néhány szóra emlékszel a kedvenc idézetedből? Nem gond, mert egy e-könyvben ez alapján pillanatok alatt rátalálsz.

Jelöléseidhez és megjegyzéseidhez könnyen és gyorsan hozzáférsz a későbbiekben is, sőt, megjegyzi azt is, hogy hol fejezted be az olvasást! Szóval, az e-könyv rendkívül kényelmes és könnyen használható, praktikus eszköz az olvasáshoz.

Érdemes kipróbálni minden eszközzel, mert az élmény nagyon más!

Az én kedvencem a mobil. Mert ez a legkisebb és a legkönnyebb e-könyv-olvasó, no, és (majdnem) mindig velem van. Ennek hála a kedvenc olvasmányaim is jönnek velem, amerre járok, így bárhol, bármikor olvashatok fölösleges cipekedés nélkül.

Az oldalon két formátumban vásárolhatók az e-könyvek: EPUB és MOBI. Az EPUB PC-n, táblagépen és mobilon is olvasható megfelelő e-könyv olvasó program, illetve applikáció segítségével. Ezek ingyenesen letölthetők az operációs rendszerhez tartozó alkalmazás áruházakból. A MOBI a Kindle e-könyv olvasók formátuma, ez a formátum csak ezen az eszközön működik hibátlanul és optimálisan.

Erősen javasolt, hogy a három engedélyezett letöltés egyike számítógépre történjen!

A megvásárolt e-könyv vásárlója köteles tiszteletben tartani a szerzői jogokat. Nem készíthet róla másolatot, nem sokszorosíthatja, nem szerkesztheti át és nem terjesztheti. Idézet felhasználása esetén pedig megjelöli a pontos forrást.